Hemstädning

Hos VanFre kan du begära städning, antingen en gång i veckan, varannan vecka eller bara när du behöver det. När du först bokar din hemstädning börjar vi med ett besök i din bostad där vi går igenom huset med dig och bestämmer vad som ska göras och hur många timmar som behövs plus dag och tid; Vi kommer också att diskutera om det finns specifika önskemål om städning. Därefter utvärderar vi priset och ger en offert.

Som kund ansvarar du för städprodukter, dammsugare och annan utrustning. Vi kommer att ge dig vårt förslag, och du är fri att bestämma vilket material vi ska använda; Detta med tanken på att minska risken för att vi städar med medel som någon i familjen kan vara allergisk mot. Vi städar gärna med ekologiska produkter; Men det viktigaste är att vi alltid har det vi behöver för att göra vårt jobb och ge dig utmärkt service.

Städning inkluderar badrumsstädning (inget invändigt som skåp), kök, allt utanför kommer att städas (ingår ej kyl, ugn, skåp inuti, ej disk) om du vill ha någon av dessa platser som inte ingår, byte av sängar eller strykning kan vi hjälpa dig genom att förlänga tiden som behövs för detta.

Resten av huset ska dammas, dammsugas och moppas.

Priser

175kr per timme inklusive skatt efter RUT.

185 kr timme varje månad eller sporadiskt

Priserna inkluderar skatter och är efter RUT.